Blog
ÜNNEPELJÜK A NŐKET!

ÜNNEPELJÜK A NŐKET!

2018.03.01

Március 8. a nemzetközi nőnap,  a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja, amikor a nőket ünnepelni, nem csupán ér, hanem kötelesség is! 



Nőnek lenni csodálatos, kihívásokkal teli utazás, mi pedig azon vagyunk, hogy a lehető legtökéletesebb ápolást biztosítsuk ahhoz, hogy kívül-belül szépnek érezhessék/érezhessétek Magatokat az év minden napján!
❤ 
❤ ❤ ❤

Nőnap - és tavaszvárásunk alkalmából két új csomagot válogattunk össze Nektek és készültünk webshop akcióval is!

NŐNAPI CSOMAGAJÁNLATAINK:

 

Szappanvarázs Ajándékcsomag 4910 Ft helyett MOST 4170 Ft

Fejezd ki őszinte törődésed és válaszd ajándékként a legkedveltebb szappanjainkat díszdobozban!

 

 

Virágoskert Ajándékcsomag 4020 Ft helyett MOST 3420 Ft

 

Borítsd be a tavasz illataival a tested és a lelked, és válaszd a bársonyosan puha bőrt! 

 

 

..........................................................................................................................................................................

WEBSHOP AKCIÓNK :

2018 március 2-6. között minden webshop rendelés mellé ajándék szappanválogatást küldünk 1000 Ft értékben! 

Figyelem: Az ajánlat a március 2. 00:00 és március 6. 24:00 között leadott online rendelések mellé érvényes, ajándék szappanminta válogatást küldünk 1000 Ft értékben. Az ajándék értékhatár nélkül, minden rendelés mellé jár! A rendelés leadásakor külön tételként nem jelenik meg az online kosárban de az ajándék de ott lesz minkenkinek az ajándék. :) 

..............................................................................................................................................................
Nincs más dolgotok, mint együtt beindítani a tavaszt, csatlakozzatok a tavaszt várók és a nőket ünneplők népes táborához!:)


Boldog tavaszvárást és még boldogabb Nőnapot kíván:
az Olivia Natural csapata